<< inici Qui som Contacte Preguntes Freqüents Descarregar Menú  

Historia del Restaurant Mont-Bell

· Espais Mont-Bell

Espai empresa Espai Festes Espai Dinars/Sopars Espai Celebracions

Història Mont-Bell

Fundat el 1966 per Josep Montasell Ventura i Carme Ballester Reventós, el RESTAURANT MONT-BELL, va començar la seva trajectòria amb el nom de PARADOR DE VALLROMANES, oferint la cuina catalana de l'època, amb amanides, esqueixada, embotits, truites, mongetes del ganxet, carns a la brasa (de llenya i carbó), el pa de pagès torrat amb tomàquet, juntament amb les postres típiques: crema catalana cremada, mel i mató, i fruits secs.

El lema dels fundadors va ser sempre mantenir una altíssima qualitat en la matèria primera i en el producte elaborat així com un servei al client immillorable, i actualment, després de més de 40 anys, els seus fills Carmina i Francesc i ara dues netes, han donat continuïtat a aquest lema.