<< inici Qui som Contacte Preguntes Freqüents Descarregar Menú  

Restaurant convencions empresa

· Espais Mont-Bell

Espai empresa Espai Festes Espai Dinars/Sopars Espai Celebracions

Espai Empresa

L'Espai Mont-Bell Empreses, neix amb la voluntat d'oferir als empresaris un lloc de confiança per realitzar qualsevol tipus d'esdeveniment fora del seu lloc habitual de treball.
Situats a 20 min de Barcelona, i amb ràpids accessos a l'autopista AP-7 (sortida 13 direcció Vilanova del Vallès) i autovia C-17, a 10 minuts de Granollers i de El Masnou.

A Espais Mont-Bell Empresa, els oferim diferents locals adaptats a les seves necessitats, ja sigui per petites reunions o per grans convencions, per presentacions de productes, per showrooms o per qualsevol altre cosa que vostès desitgin. Tots els locals estan adaptats amb climatització, connexió a Internet, equip de so i equip de projecció, accessos per a minusvàlids i pàrking gratuït per a cotxes i autobusos.

Els oferim diferents opcions per a acompanyar el seu esdeveniment, des d'un coffee-break al matí, passant per un refrigeri o un còctel, fins un dels nostres menús ja confeccionats per dinar o sopar, o fins i tot, una llarga llista de productes per confeccionar el seu menú a mida.

L'experiència de més de 40 anys dins de l'ofici, ens permet garantir la qualitat del producte i la professionalitat en el servei.

Espai Empreses, un restaurant amb els medis de la teva oficina.