<< inici Qui som Contacte Preguntes Freqüents Descarregar Menú  

Espai Festes

L’Espai Mont-Bell Festes, neix amb la voluntat d’oferir als nostres clients i amics un lloc de confiança per realitzar qualsevol reunió festa d’amics i/o família.

A Espai Mont-Bell Festes, els oferim diferents locals on celebrar en l'intimitat la seva celebració garantint la qualitat dels nostres productes i la professionalitat del nostra servei.
Mes de 40 anys d’ofici ens avalen.

Tenim des de petits locals com una bodega per reunions familiar i/o d’amics, passant per salons sense columnes amb capacitat per 250 persones. Oferim una gran sala totalment acristallada i envoltada de jardí per realitzar aquell aniversari dels seus somnis, o pel que vostè desitgi. Tots els locals estan adaptats amb climatització connexió a Internet, equip de so i equip de projecció accessos minusvàlids i pàrking gratuït per cotxes i autobusos.

Els oferim diferents menús que creiem poden agradar-li, però en cas contrari, ens adaptem a les seves necessitat. Trobarà també menús confeccionats pels dies que tenim sopar ball, menús per grups de més de 8 persones, menús per aniversaris i festes "a peu dret" (lunch), etc...

Volem que la seva festa sigui única i especial, i treballarem perquè així sigui.

Espais MB Festes:
Organitzem la seva festa a mida